Banken en vertrouwen

more+
less-

Als mede oorzaak van de financiële crisis wordt wel aangevoerd dat de afstand tussen cliënt en beslisser in het afgelopen decennium steeds groter is geworden. Bij vele banken is het verlies aan menselijke maat onder andere waarneembaar doordat cliënten meer en meer gedwongen werden om met o.a. call-centers en account-managers te communiceren. Deze zijn niet de beslissers, terwijl juist vertrouwen de basis is waar cliënt en bankier zich vinden. Bankieren is in hoge mate mensenwerk en vraagt om een menselijke benadering. Om deze redenen zullen organisaties, waarbij de cliënt direct contact heeft met de (eind)beslisser, zijn bankier en eventueel partner en/of mede-aandeelhouder, het verschil in de toekomst gaan maken. Een bank, die aan de zijde van haar cliënt staat en niet aan de zijde van een van haar productleveranciers. De uitdaging: samen met cliënt Wealth Management opnieuw definiëren!

LOADING PDF: If there are any problems, click here to download the file.

Published In: Finance & Banking Updates, Products Liability Updates

DISCLAIMER: Because of the generality of this update, the information provided herein may not be applicable in all situations and should not be acted upon without specific legal advice based on particular situations.

© ronald holtkamp | Attorney Advertising

Don't miss a thing! Build a custom news brief:

Read fresh new writing on compliance, cybersecurity, Dodd-Frank, whistleblowers, social media, hiring & firing, patent reform, the NLRB, Obamacare, the SEC…

…or whatever matters the most to you. Follow authors, firms, and topics on JD Supra.

Create your news brief now - it's free and easy »