Deal or no deal, over het afketsen van de transfer van Dost naar Ajax

more+
less-

Uit diverse media viel onlangs op te maken dat de transfer van Bas Dost van Heerenveen naar Ajax wel degelijk tijdig was rond gekomen.

In dezelfde media was bovendien te lezen dat de mondelinge overeenstemming in de volgende transferperiode nog steeds geldig is.

Stel dat Heerenveen en Ajax inderdaad kort voor het sluiten van de transfermarkt een mondeling akkoord hebben bereikt. Dan dient zich inderdaad de vraag aan of deze overeenstemming in de volgende transferperiode nog steeds geldig is en of een der partijen de deal alsnog kan afdwingen. Het is een begrijpelijke vraag. Een overeenkomst hoeft in beginsel immers niet schriftelijk te worden gesloten om geldig te zijn. Lees verder...

LOADING PDF: If there are any problems, click here to download the file.

Published In: Art, Entertainment & Sports Updates, General Business Updates, Labor & Employment Updates

DISCLAIMER: Because of the generality of this update, the information provided herein may not be applicable in all situations and should not be acted upon without specific legal advice based on particular situations.

© Ton Hendriks | Attorney Advertising

Don't miss a thing! Build a custom news brief:

Read fresh new writing on compliance, cybersecurity, Dodd-Frank, whistleblowers, social media, hiring & firing, patent reform, the NLRB, Obamacare, the SEC…

…or whatever matters the most to you. Follow authors, firms, and topics on JD Supra.

Create your news brief now - it's free and easy »